Szeretnéd rendbe tenni az életed, de nem tudod, hogyan is kezdj hozzá? Úgy érzed, benne vagy egy mély gödörben és képtelen vagy onnan önerőből kimászni? Félelmeid, fóbiáid vannak, melyektől szeretnél mielőbb megszabadulni?

Jó helyen jársz! Négyszemközti beszélgetés, kezelés, tisztítás során segítek megszabadulni a számodra nem előnyös, illetve káros mintáktól, energiáktól, hogy életed boldog és örömteli legyen.

Szeretnéd a kezedbe venni az egészséged lehetőleg gyógyszerek nélkül? Szeretnél segíteni gyermekeidnek, párodnak, szeretteidnek, ha betegek, ha fájdalmuk van?
Tanfolyamaimon elsajátíthatod azt a tudást, mellyel segíthetsz magadnak és a hozzád közel állóknak a harmóniát testben és lélekben egyaránt visszaállítani, ha az felborult. Egyszerű, könnyen elsajátítható eszközök kerülnek így a kezedbe, melyek bármikor, ha szükségét érzed, elővehetők.

Rosszul érzed magad otthonodban, valami nem kerek, de nem tudod miért? Úgy érzed, mintha nem önmagad lennél, mintha valamilyen átok ülne rajtad, életeden? Mintha a gondolataidat, szavaidat, cselekedeteidet valaki más irányítaná? Elvesztettél valakit, akinek még azóta is érzed a jelenlétét?

Segítségemmel választ kapsz kérdéseidre. Engedd meg,hogy megmutassam, elmondjam Neked, mi miatt vannak mindezek! S utána tegyük rendbe őket, hogy életedbe mielőbb visszaálljon a harmónia, a siker, a boldogság!

JÓ  HELYEN VAGY!

Várlak szeretettel akár egy négyszemközti beszélgetésre, konzultációra vagy valamelyik tanfolyamra!

Jelentkezni itt tudsz:

Ildikó: 70/620-25-32