“Ildikó számomra a bizalmat, a kedvességet, ugyanakkor a magabiztosságot jelenti. Félelem nélkül bízom rá és a tudására magam. A megnyugtató hangja és együttérzése és a határozott tanácsai mindig jó irányba terelnek. A Théta Healing nekem a sok-sok technika és módszer közül a legkedvesebb és a leghatásosabb. Látni és érezni az adott problémának az okát nem mindig kellemes, de az utána következő oldás és a pozitív programok betöltése elhozza a feloldozást, a megnyugvást és a békét.”

Újfalusi Krisztina

Ildikót ezer éve ismerem és  több esetben segített nekem. A legutóbb theta kezelésre jöttem hozzá.  Hihetetlen élmény volt számomra maga a kezelés folyamata alatt átélt megtapasztalás és még inkább az a “hurrá” élmény amit ez a kezelés azonnal okozott: másnapra gyakorlatilag elmúlt a gyomromban addig érzett díszkomfort érzés az étkezések után. Mint kiderült, nagy adag szorongás okozta mind ezt: feloldódott a szorongás, elmúltak a tünetek!
Ildikó

Mit ad a Theta Healing? Bár Ildikó a legkönnyebben megvalósítható életvezetési tanácsokkal is segíti mindazokat, akikben megszületett az elhatározás, hogy változtassanak önmagukon, az életükön, ám vannak helyzetek és nagyon mélyen gyökerező negatív gondolati minták, félelmek, traumák, amiknek feldolgozásához nagyobb volumenű segítség kell, erre jó a Theta Healing. Sok évtizedes – akár egész eddigi életre szóló – gondolati berögződést lehet ezzel a technikával megváltoztatni, nekem is erre volt szükségem. Ildi segítségét életem legmélyebb pontján kértem. Tudtam, hogy képes lesz rávezetni azokra a változásokra, aminek segítségével meglátom az élet(em) összes szépségét és értelmét, méghozzá (esetemben) teljes testi gyógyulást is elérve. Azonban voltak olyan berögzült gondolati sémáim, amik születésem óta elkísértek, negatívan befolyásolták az életemet és az egyszerűbbnek számító technikák nem hoztak megértést. A Theta segítségével Ildi ezt nem csak törölte, de helyére a pozitív nézőpontból megalkotott gondolatokat illesztett. Bár a kezelés után már rögtön érezhető volt egy bizonyos fokú könnyebbség (mint amikor nehéz teher lerakása után megkönnyebbülünk), hosszú távon még jobban érezhetők a gondolati minták kicserélődése és az önmagunkat korlátozó gondolatok megszűnése. Köszönöm a segítséget György Ildikónak! Ajánlom Őt Mindenkinek, aki eljutott az elhatározásra, hogy életén és önmagán változtatni akar egy szebb, tartalmasabb és megértésekkel teli lét érdekében!

G. Csilla

György Ildi számomra az igaz és élő csoda. Ha életed letért az útjáról, ő saját magából önzetlenül ad annyit, hogy visszatalálj. A mondás szerint a “jó pap is holtig tanul”, ami Ildi esetében a szó legszorosabb értelmében is igaz, így az általa adott tanítás egészen egyszerűen csakis tiszta áldás. Megértette az élet működését, amivel sokan küzdünk, akár mélyre zuhanva, bezárkózva is érzed magad, tudd, mindig van megoldás, hiszen semmi nem történik véletlenül. Ő is megjárta ezt az utat, ahogyan mi mindannyian. Nézd csak meg őt most!Csupa szeretet és ragyogás. Általa értettem meg én is, hogy az élet legnehezebb és leggöröngyösebb útja vezet a tökéletes boldogsághoz. De ezt úgyis csak akkor érted meg, ha legalább egy spirit körre elmész hozzá. Íróként sokszor kaptam ihletést egy ilyen alkalommal és már nem is tudom a kör nélkül elképzelni az életemet. Ott lakozik a szeretet, a harmónia és az új élet lehetősége. Egy szóval ki tudom fejezni mindazt, amit Ilditől kaptam: Köszönöm!
Hajósi Péter
http://karmakoncepcio.blogspot.hu

Ha idetaláltál, nem véletlenül vagy itt, így szeretettel ajánlom György Ildit. Végtelen empátiával és türelemmel fordul az emberekhez, nem ítélkezik: ha kérik, segít. Nagyon lelkiismeretes és bölcs, azok közé a tanítók közé tartozik, akik élik is azt, amiről beszélnek: folyamatosan dolgozik önmagán, hogy mások számára is hiteles segítség lehessen. Mindezt humorral és szeretettel teszi, így akár a mozgásmeditációra, akár egy spiri körre jössz el, jól fogod érezni magadat… csakúgy, mint akkor, ha valamelyik tanfolyamot vagy kezelést választod.

Barok Eszter

http://barokeszter.hu

 

Tanít és tanul,átad és közvetít, sokszor ébreszt és lelkesít, ha kell, felráz vagy csendre int! Teszi mindezt “felháborító” derűvel,hitelesen és őszintén! Aki nem hiszi, járjon utána!      Bleicher Krisztián

Miért ajánlom Ildikót nektek?

Mert van egy mondás: ”madarat tolláról embert barátjáról ismerhetjük meg.” A mi barátságunk lassan húsz évesJ. Ezalatt az idő alatt, hol lelki társak, hol csacsogó barátok, hol komoly terapeuták voltunk egymás számára, kik követve társultunk egy-egy délutánra, estére, beszélgetésre egymáshoz Barátként élvezhettem üdítő személyét, mindig lelkes és lelkesítő hozzáállását, hűségét, szeretetének figyelmét. Barátságunk egyik alapja az a tisztelet és elfogadás, melyben nem megváltoztatni kívánjuk egymást, hanem támogatni ott ahol tart a másik. És nektek is leendő páciensek valójában erre van szükségetek! Támogatni, biztatni, figyelemmel, szertettel terelgetni Titeket, Önmagatok felé, mindenkit a saját mércéjéhez mérten. Ebben Ildikó,ha társadul fogadod a fejlődésed, gyógyulásod útján, segítségedre lesz, és megtapasztalhatod,hogy miért is jó a Te életedet élni. Nagy változások előtt állva, döntések viharaiban, kiábrándultan az életből, a hitből, önmagunkból,netán betegséggel küszködve, mindannyiunknak szüksége van jelzőfényekre, világítóoszlopokra,melyek továbbsegítenek az utunkon. Ildikó csodás módon, könnyedén megoldó stratégiák tárházával segíti életedet, Téged, Titeket az áldásos élet felé.

Szeretettel: Szilágyiné Tóth Angéla, barátnő

Néha megadatik, hogy az ember Arra  a bizonyos szűk ösvényre lépjen,amin járni nem könnyű, de nem is tanácsos, hogy idő előtt célba érjen. Megeshet,hogy az utat elhagyod, s céltalan bolyongva, mint egy elhagyott, amíg önmagad nem leled, tán értelme így nem lehet semminek.S mégis,Fent fogják a kezemet, ő is, én is hálával lépkedve újra előre az úton, s merítek KEDDENKÉNT erőre Vele és Általa Kispesten, hogy majd egyszer célba érve ebben a kis testben, a Létezéssel egybekélve szülessen gazdagodva velem az a bizonyos V.elem.

Trencsényi Attila

Hatalmas köszönettel tartozom Ildinek. Olyan erőt és bölcsességet látott meg bennem évekkel ezelőtt, amiről akkor fogalmam sem volt, nem is hittem, hogy bennem lehet ilyen. Az ő segítségével és az én munkámmal ma már én is megtapasztalom ezt a mindennapjaimban. De talán nem is kezdtem volna el dolgozni magamon, ha Ildi akkor az elején nem mondja nekem: “megvan benned az erő és a bölcsesség”. Ő már akkor hitt bennem, mikor én még nagyon nem hittem magamban.

Ma rengeteg eszköz van a kezemben, soknak a használatát Tőle tanultam. De a legfontosabb, amit Ilditől láttam, az a hitelesség, ahogyan ő megéli, amit tanít. Szerintem ez csodálatos! 🙂Kovács Tündi 

Szeretettel ajánlom György Ildi spirituális tevékenységét. Én sok (Ha nem valamennyi 🙂 tanfolyamát elvégeztem és Ő avatott annak idején Reiki Mesterré is, ami hatalmas nagy áldást jelentett az életemben.Az avatás utáni napon az égen csodálatos dupla szivárvány ragyogott, ami nekem jelként, megerősítésként szolgált, hogy Ildihez hasonlóan ez lesz az én utam is. Azóta Reiki tanárként és terapeutaként magam is oktatok és embereknek segítek és mindeközben lenyűgöző volt, hogy Ildi végig biztatott és támogatott, azonnal “csapattagként” fogadott. Ez a hozzáállás ebben a világban egyszerűen fantasztikus, ami jól tükrözi Ildi emberekhez való viszonyulását. Fokozatosan váltunk barátokká, és egy lelkes, tüzes, nagyon pozitív, végtelenül kedves  embert ismertem meg a személyében, aki szívét-lelkét beleteszi abba, amit csinál. Tanárként és terapeutaként is szívből ajánlom!

Gellért Éva

 

Szeretettel ajánlom figyelmedbe György Ildikó tevékenységét és munkásságát, minden fejlődni vágyónak és minden útján elakadónak.

Ildikó fantasztikus személyiségével, ragyogásával és egyéniségével, csodálatos és gördülékeny kommunikációjával, fantasztikus mélységeket érintve, és a legmagasabb szintű spirituális tanításokat használva, jól és könnyedén tanítja és adja át mindannyiunknak spirituális tudását.

Ez a spirituális tudás mindannyiunk életében nagyon nagy előrelépést és segítséget, ad az ő terapeutai  és tanítói tevékenységén keresztül.

Fantasztikus türelemmel és odaadottsággal viszonyul a kliensekhez, élettapasztalatával, tiszta, világos kommunikációjával, fantasztikus színes és jó humorával adja át tudását.
Szeretettel:

Baranyai János

Terapeuta, Spirituális gyógyító,

REIKI tanár

 Lelkek Hazasegítése:

Ha félsz a haláltól, vagy csak tele vagy kérdésekkel…

Ha szeretnéd tudni mi van utána…

Ha már vesztettél el valakit, akit szerettél…

Ha még nem… de sajnos biztosan fogsz!

Ha nem tudtál elbúcsúzni…

Ha szeretnéd Te hazasegíteni Őket a Fénybe.

Én már megtettem. Az érzés leírhatatlan… CSODA!

 Slezák Ágnes

Kedves Ildikó,

Szeretnék köszönetet mondani azért a CSODÁÉRT, amit Tőled kaptam..

Már a REIKI beavatás előtt is megtapasztaltam, hogy sokkal több ez a VILÁG, mint amit az átlagEMBER hisz, mint aminek látszik – de azt álmomban sem képzeltem, hogy ezzel a csodálatos SZERETET ENERGIÁVAL ilyen egyszerű lesz töltekezni, és utazni önmagamba, a FÉNYBE..

Hálásan köszönöm, hogy szerető segítségeddel megtapasztalhattam – és azóta nap mint nap élhetem ezt a CSODÁT.

Gulyás István