kicsiKüldetésem az emberek megtanítása vagy inkább emlékeztetése mindazon módszerekre, szemléletmódokra, melyek segítségével a mindennapok örömtelibbé válnak, a kapcsolatainkban nagyobb lesz a harmónia, könnyebben megoldjuk a kihívásokat, feladatokat, javítjuk egészségi állapotunkat, növeljük energia szintünket,…Egyszóval  egy jobb életet teremtünk magunknak és szeretteinknek.

Tanításaimban fontosnak tartom az egyszerűséget, hogy a hozzám fordulók úgy érezzék, erre ők is képesek, hogy mindez  bárki számára könnyen elsajátítható.

Teszem mindezeket tanfolyamokon, beszélgetős esteken és egyéni konzultációkon.

Felnőtt képzések: Reiki I-II. és Mester fokozat, valamint Theta Healing alap és haladó tanfolyam.

A gyerekeket elsősorban Reikire tanítom, bár az iskolásoknál már a Theta Healing is szóba jöhet. Valamint tisztítom is őket, ami által a viselkedésük, az iskolai teljesítményük, testi és lelki egészségük, kapcsolataik is pozitívan változnak.

Ha úgy érzed, dolgunk van egymással, várlak szeretettel a Kispesten hétfőnként megrendezésre kerülő Beszélgetős Esteken vagy valamelyik számodra hasznos tanfolyamon, vagy akár egy négyszemközti beszélgetéssel egybekötött konzultáción!

Ildikó: 70/620-25-32