Van úgy, hogy úgy érzed, egyedül nem boldogulsz? Jó lenne egy kis extra segítség?

Szeretnél energikusabb lenni, jobb egészséget, nagyobb nyugalmat, harmóniát a mindennapokban?

El lehet persze ezeket egyedül is érni, de jóval könnyebb, ha támogatva vagyunk.

Különféle eszközöket, módszereket alkalmazok mindezek eléréséhez. Jöhetsz természetesen egy általad kiválasztott kezelésre vagy az előbeszélgetés során együtt kitaláljuk, mi Számodra az adott időszakban a legáldásosabb.

hangtálas virágos

Lehetőségek:

  • THETA HEALING konzultáció (erről részletesen is olvashatsz)
  • SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS . Részleteket a videóban találsz, ahol a módszer megalkotójával beszélgettem. Az első 13 percben beszélgetünk a technikáról, a következő 13 percben be is mutatjuk egy kliensen. https://www.youtube.com/watch?v=uFPGpucELig&t=1089s
  • REIKI KEZELÉS: Kb. másfél órás kezelés, melynek során kitisztítom az összes fő csakrádat és feltöltöm energiával a tested. Nagyon beteg  embereknek ugyanúgy ajánlom, mint azoknak, akik csak kissé lemerültek és szeretnének energikusabbak lenni. Fekszel a kezelőágyon, miközben a kezeimen keresztül áramló szeretet energia harmonizál Téged pont ott, ahol az szükséges. Nagyon kellemes, pihentető érzésJ
  • HANGTÁL KEZELÉS: Különféle méretű és hangú hangtálak és tingsha segítségével történik a kezelés. A hang és a rezgés a bennünk lévő blokkokat találja meg és harmonizálja testünket és lelkünket. A tálakat a testre és a test mellé is rakom, mély ellazulás állapota érhető így el általuk. A kezelés időtartama: 50 perc.
  • KEZELÉS SZELLEMTERÁPIÁVAL, PSZI SEBÉSZETTEL: Leginkább komoly betegségeknél használatos kezelési forma, melynek segítségével egy konkrét területen, szervben lévő negatív elváltozásokat, kellemetlen tüneteket szüntetjük meg, illetve segítjük a gyógyulás felé. Kb. másfél óra.
  • KOMBINÁLT KEZELÉS: Amikor egy alkalommal többféle módszer is alkalmazásra kerül a kívánt cél eléréséhez. Kb. másfél óra.
  • TEREK, HÁZAK, ÜZLETEK ENERGETIKAI MEGTISZTÍTÁSA: Ha nyugtalan, feszült vagy az adott térben, nem találod a helyed, nem érzed jól magad otthonodban, munkahelyeden, ha nem alszol jól, rendszeresen felébredsz éjfél és hajnali 3 óra között, ha gyakran álmodsz elhunyt szeretteiddel, vagy ha úgy érzed, valami nagyon „rossz energia” van az adott térben, akkor érdemes megtisztítani azt ezektől az ártó, negatív energiáktól. Ez értelemszerűen a helyszínen történik.
  • ÁTOK, RONTÁS LEVÉTEL: Ha úgy érzed, valaki ártó szándékkal van Feléd, blokkolja életedet, vállalkozásod sikerét, rombolja egészséged, úgy érzed, mint akit megátkoztak, akkor is van megoldás!

Várlak szeretettel!

Jelentkezni itt tudsz:

Ildikó: 70/620-25-32