Sokféleképpen el lehet jutni ugyanahhoz az eredményhez bármilyen témában.  Az általam ismert módszerek, technikák közül az egyik legkülönlegesebb, leggyorsabb és leghatékonyabb a Theta Healing.  Mivel a segítségével meglátjuk, milyen blokkok, akadályozó hitrendszereink vannak a tudatalatti szintjén. Ezeket a minket korlátozó hiedelmeket feloldjuk és lecseréljük támogató, az életünket segítő programokra.

  • Vágysz a jólétre, a bőségre, de állandóan falakba ütközöl, és nem tudod, mit kéne másként tenned, miért történik mindez Veled? Rengeteget dolgozol, az eredmény mégsem az, amit szeretnél?
  • Vágysz egy jól működő, harmonikus párkapcsolatra, de bárkivel ismerkedsz is meg, rövid időn belül szakítás a vége? Vagy nincs is már jó ideje társad, kezded ezt az egészet feladni és fogalmad sincs, miért alakult így az életed?
  • Vágysz az egészséges, sportos, csinos testre, de az a betegség, kellemetlen tünet csak nem akar elmúlni?
  • Vágysz arra, hogy legyen bőven önbizalmad, mint a körülötted lévő embereknek, mégis állandóan alulértékeled magad, kevésnek érzed magad hozzájuk képest?
  • Vágysz a nyugodt életre, mégis azt tapasztalod, hogy gyakran keveredsz konfliktushelyzetekbe, sok a veszekedés, a nézeteltérés körülötted és nem érted miért?

Ezekre és hasonló kérdésekre ad választ és megoldást a Theta Healing.

Vegyünk egy példát, ha valahol mindig elakad az életed a pénzteremtésben, a konzultáció során megnézzük, milyen programokat futtatsz mélyen a tudatalattidban ezzel kapcsolatban. A legtöbb embernek nincs is tudomása arról, mik is ezek.  Felszínre jöhetnek például, hogy: „félek a gazdagságtól” , „ ha gazdag vagyok, elveszítek mindent”, „ha gazdag vagyok , kihasználnak, csak a pénzemért szeretnek, magányossá válok,…”  Ezeket a programokat, melyek eddigi életünkben „megvédtek” minket attól, hogy igazán jólétben, gazdagságban éljünk, lecseréljük pl. a következőkre: „ megengedem magamnak a gazdagságot, a jólétet, anélkül, hogy kihasználjanak, anélkül, hogy magányossá váljak, anélkül, hogy félnem kelljen attól, hogy elveszítek mindent,…”

A programcserék által egy új minőséget teremtünk az életünkben, olyan helyzetek vonzunk be, melyek az új hitrendszerekhez kapcsolódnak már.

Ha úgy érzed, valóban szeretnél egy harmonikusabb életet, készen állsz a változásra, gyere és tapasztald meg!

Várlak szeretettel!

Jelentkezni itt tudsz:

Ildikó: 70/620-25-32